Pogoji uporabe

Dobrodošli na naši spletni strani. Če nadaljujete z brskanjem in uporabo tega spletnega mesta, se strinjate, da boste upoštevali naslednje pogoje uporabe, ki skupaj z našo politiko zasebnosti urejajo odnos adhdinstarsi.si z vami v zvezi s tem spletnim mestom. Če se ne strinjate s katerim koli delom teh pogojev, vas prosimo, da ne uporabljate našega spletnega mesta.

Izrazi ‘adhdinstarsi.si’ ali ‘nas’ ali ‘mi’ se nanašajo na lastnika/-e spletne strani. Za uporabo te spletne strani veljajo naslednji pogoji uporabe:

Vsebina strani tega spletnega mesta je samo za vaše splošne informacije in uporabo. Lahko se spremeni brez predhodnega obvestila.

Niti mi niti katera koli tretja oseba ne zagotavlja nobene garancije ali garancije glede točnosti, pravočasnosti, uspešnosti, popolnosti ali primernosti informacij in materialov, ki so na tem spletnem mestu ali so na voljo za kateri koli poseben namen. Potrjujete, da lahko takšne informacije in gradiva vsebujejo netočnosti ali napake, in izrecno izključujemo odgovornost za kakršne koli takšne netočnosti ali napake v največji možni meri, ki jo dovoljuje zakon.

Vaša uporaba kakršnih koli informacij ali materialov na tej spletni strani je v celoti na lastno odgovornost, za kar ne odgovarjamo. Sami ste odgovorni zagotoviti, da izdelki, storitve ali informacije, ki so na voljo na tem spletnem mestu, izpolnjujejo vaše posebne zahteve.

To spletno mesto vsebuje gradivo, ki je v naši lasti ali za katerega imamo licenco. Ta material vključuje, vendar ni omejen na oblikovanje, postavitev, izgled, videz in grafiko. Razmnoževanje je prepovedano, razen v skladu z obvestilom o avtorskih pravicah, ki je del teh pogojev.

Vse blagovne znamke, reproducirane na tej spletni strani, ki niso last ali licenca operaterja, so priznane na spletni strani. Nepooblaščena uporaba te spletne strani lahko povzroči odškodninski zahtevek in/ali je kaznivo dejanje.

Občasno lahko to spletno mesto vključuje tudi povezave do drugih spletnih mest. Te povezave so na voljo za vaše udobje pri zagotavljanju dodatnih informacij. Ne pomenijo, da podpiramo spletno mesto(-a). Ne prevzemamo odgovornosti za vsebino povezanih spletnih mest.

adhdinstarsi.si si pridržuje pravico do sprememb spletnega mesta ali gradiva, povezanega s spletnim mestom, brez predhodnega obvestila.

Verified by MonsterInsights