Odkrijte, kako lahko vaš otrok blesti in uspeva v svoji edinstveni poti!

Naveličana si. Vsak dan se zdi kot bitka, polna izzivov, ki te izčrpavajo. Razočaranost te obdaja, saj se vsak korak zdi težji od prejšnjega. In ko se bližajo vikendi in dopusti, se prebudiš z občutkom strahu. Strah pred nepredvidljivimi situacijami, strah pred težavnimi trenutki. Mogoče se čutiš kot nesposobna mama. A kljub temu, globoko v sebi veš, da si močna.

Za tebe mamica, ki se ti zdi, da se skoraj postavljaš na glavo, da dosežeš kar želiš, pa še to ne v celoti. 

Za tebe mamica, ki te je strah, da bo tvoj otrok težko sledil v življenju, da ga bojo drugi obsojali, da bo izključen iz družbe in mu ne boš znala pomagati.

Za tebe mamica, ki ti otrok joče, da ga sošolci in tudi kdaj učitelji ne razumejo.

Za tebe mamica, ki se tvoj otrok počuti stigmatiziran zaradi ADHDja.

Za tebe mamica, ki se ti para srce, ko vidiš, kako težje tvoj otrok dojema snov v šoli in koliko več truda mora vložiti v učenje.

 

Seveda, se boš tudi počutila dobro, bolj sproščeno.

Kar naenkrat boš opazila, da deluješ veliko mirneje in da dejansko dosežeš, kar si zadaš.

In seveda, ga ni preko dobrega spanja, brez zbujanj in skrbi.

Tvoj otrok bo začel vzpostavljati povezanost s prijatelji, bolj ga bodo sprejeli za sebi enakega in počutil se bo razumljen.

 

 

 

bolj potrpežljiva

umirjena

kontrol frik

organizirana

up to date in

izobražena


Ne bo ti treba prebrati tisočih knjig, ker sva jih že medve zate. 

Ne bo ti treba plačevati enormno dragih izobraževanj, ker sva jih že medve ter sva ti prihranili na tisoče evrov, časa in energije.

In ne skrbeti, vse te tehnike in metode bodo izjemno delovale, ne da bi se rabila preveč poglabljati vase.

In obljubiva ti, da bo program tudi brez zapletenih, dolgotrajnih in napornih terapij, razen če si jih boš zelo želela :).

 

Z našim programom se boš osvobodila prevelikega nadzora, čustvene vpletenosti in perfekcionizma. 

Ne boš več izgubljala časa in energije s prepričevanjem, saj boš postala bolj prilagodljiva in sposobna reševati konflikte. 

Pod pritiskom se boš odrezala odlično, brez nestrpnosti in nemirnosti. 

Naša usmerjenost k akciji in dosežkom ti bo omogočila učinkovito komuniciranje in stabilne čustvene odzive. 

Končno se boš počutila svobodna in nadzorovala le to, kar je resnično pomembno.

Poleg tega pa boš lahko živela brez notranjega nemira in stalnega prigovarjanja, saj se ti ne bo treba nenehno prilagajati ali postavljati na glavo, da bi dosegla sodelovanje pri vsakodnevnih opravilih. 

Ni več potrebe po konstantnem nadzoru ali pritisku, saj se boš naučila kako se prilagoditi in uživati v bolj harmoničnem in sproščenem življenju.

Enostavno ti ne bo treba več trpeti zaradi prevelikega nadzorovanja, čustvene vpletenosti, neučinkovitega časovnega upravljanja, perfekcionizma, stalnega prepričevanja, pomanjkanja potrpljenja, neprilagodljivosti, težav pri reševanju konfliktov, občutka nemoči pod pritiskom, nestrpnosti, nemirnosti, prekomerne usmerjenosti k akciji in dosežkom, neučinkovite komunikacije, čustvene nestabilnosti ter občutka nenehnega nadzora.

12 skupinskih delavnic (strokovne teme, vadba, coaching, pogovori…)

Dostop do naprednih in osnovnih vsebin ADHD knjižnice (za tisk izdelani delovni listi, video vsebine z različnimi vajami, izdelavo pripomočkov…)

Zasebna FB skupnost (možnost 24/7 kontakta z Evijo in Matejo – postavljanje vprašanj, dilem in stik z mamicami s podobnimi izzivi…)

Bonusi (presenečenje)

 

 

Kako dolgo traja program?

Program bo trajal deset tednov + dva tedna gratis. Torej skupno kar dvanajst tednov druženja, novih, drugačnih, učinkovitih in za uporabo enostavnih vsebin.

Program v naši skupnosti začnemo 26. marca 2024 in zaključimo 18. junija 2024.

 

 

Kaj pa če programu ne bom mogla slediti sproti?

 

Do vseh vsebin boste lahko dostopali tudi naknadno, saj bodo predavanja in delavnice, ki se bodo izvajale v živo, tudi posnete.

 

(Izobraževanje o ADHD, raziskovanje možganske kemije in strukture, razlaga vedenjskih vzorcev povezanih z ADHD, preučevanje učinkov zdravil in alternativnih terapij)

(Nutricionistično svetovanje za otroke z ADHD, priprava prehranskega načrta, izobraževanje o vplivu prehrane na simptome ADHD, poudarek na uravnoteženi prehrani in izogibanju prehranskih dražljajev)

(Vadba dihalnih tehnik, progresivna mišična relaksacija, meditacija in mindfulness prakse, učenje tehnik vizualizacije)

(Kognitivno-vedenjske terapije (KVT) za obvladovanje čustev in misli, uporaba tehnik pozitivnega miselnega procesa, NLP tehnike za spremembo vedenjskih vzorcev, podpora staršem pri soočanju s čustvenimi izzivi pri vzgoji otrok z ADHD)

(Qi Gong in dihalne vaje za sprostitev in uravnoteženje energije, TAO joga obraza za sprostitev napetosti in izboljšanje cirkulacije, prilagojene telesne dejavnosti za otroke z ADHD)

(Vzpostavitev rutin za spanje, prehranjevanje in druge dnevne aktivnosti, individualizirani načrti za vzdrževanje rutine, poudarek na doslednosti in strukturi v vsakdanjem življenju otroka)

(Skupinske seje za izmenjavo izkušenj med starši otrok z ADHD, skupinski coaching za starše za razumevanje in obvladovanje izzivov, povezanih z ADHD, podpora skupine in deljenje strategij za spopadanje s težavami v družinskem okolju)

 

Finančna vrednost programa je sicer precej visoka, a še sami težko verjameva, da sva za vas pripravili tako dosegljivo ceno. Ta cena je skoraj da smešno nizka, glede na to, kaj vse boste dobili v tem programu in to z namenom, da je dosegljiva za vse. 

 

*Ta cena velja za tiste, ki se vpišejo prvi (in jo obdržijo, dokler so v programu). Ob naslednjem odprtju bo cena višja.


 


 

Program se bo po treh mesecih oz. 12 tednih zaključil. Vendar se bodo nato prijave ponovno odprle, saj imava že sedaj kar nekaj čakalne vrste za najine programe in mamice, ki se bodo kasneje srečale z možnostjo vpisa v program, bodo imele možnost to storiti. Tiste, ki pa boste z nama že od začetka, pa boste v “prednosti”, saj bodo vsebine vedno nove in nove, malo pa je koristno ponoviti tudi kakšne stvari, ki smo jih že slišali, pa jih še nismo začeli prakticirati v življenju.

 

“Ta program ne bo deloval zame, ker sem že preizkusila vse možne starševske nasvete in nič ni pomagalo. Tudi strokovnjaki so potrdili, da se stanje ne bo spremenilo.”

“Zdi se mi, da ne bom mogla uspešno sodelovati v programu, ker nimam dovolj energije. Že zdaj sem izčrpana zaradi vsakodnevnih izzivov z otrokom.”

“Ne vidim smisla v tem, da se vključim v program, saj tudi moji starši niso vedeli, kako mi pomagati. Kako naj potem kaj spremenim?”

Vendar pa želimo, da veš, da nisi sama. Obstajamo, da ti pomagamo. Ne glede na to, kako težko se zdi, obstajajo načini, kako premagati te ovire in se spet počutiti močna, ljubeča in polna energije. Skupaj bomo našli pot naprej.

 

Zavzemamo se za preprostost in lahkotnost programa. Razumemo, da ste že tako v samem naporu, zato smo oblikovali program, ki je enostaven za uporabo in prinaša lahkotnost v vaše življenje. Brez zapletenih postopkov ali težavnih nalog – le preprosti koraki, ki vam pomagajo doseči želeni napredek. Prepustite se in dovolite, da vam olajšamo pot do boljšega življenja z vašim otrokom.

Sva Mateja in Evija, srčni duši te skupnosti, posvečene mamam in otrokom, ki živijo s težavami pomanjkanja pozornosti in hiperaktivnosti (ADHD). Najini poslanstvi združujeta naravne pristope, prepletene z izkušnjami in strastjo do odkrivanja poti k boljšemu življenju.

Evija
Mateja

Evija Evelin Zavrl


Magistrica psihosocialnega svetovanja po kognitivno vedenjski terapiji, life in business coach, praktik nevrolingvističnega programiranja, certificirana hipnotizerka in inštruktorica TAO joge obraza. Mama dveh otrok.

Evijina osebna izkušnja se je začela že v šoli, kjer je odkrila svojo pot kljub morebitni oznaki ADHD, o kateri se takrat ni govorilo. Verjame v moč interesa in strasti ter razume, da osebna motivacija narašča, ko odkrijemo področje, ki nas zares zanima.

Njena pot raziskovanja ni nikoli končana. Od študija družboslovne informatike do psihosocialnega svetovanja po kognitivno-vedenjski modaliteti in številnih drugih alternativnih znanj. To znanje uporablja na sebi in v svojem družinskem življenju, s čimer želi izboljšati svojo psihično in fizično dobrobit ter motivacijo za doseganje ciljev.

Mateja Grabner

 

Mateja, diplomirana ekonomistka in prehranska svetovalka po CPD standardih. Mateja ni le izučena strokovnjakinja, temveč tudi blogerka in praktik tai chi-ja, karateja ter qi gong-a.

Njena strast je narava, prepletena z zavezanostjo k zdravemu življenjskemu slogu. Kar je še posebej pomembno: je tudi mama treh otrok, eden izmed njih ima diagnostificirano motnjo ADHD.

Njeno življenjsko poslanstvo je raziskovati naravne pristope k reševanju težav, povezanih z ADHD. Razume, da se odločitev za zdravila ne sme sprejeti zlahka in da ima narava veliko zdravilnih darov za nas.

Odkrijte edinstvenost vsakega otroka – njegovo potencialno matematično zvezdo, umetniškega virtuoza ali mojstra govornega nastopa! V resničnem svetu je pestrost talentov ključna, saj so se tudi javne osebnosti, soočale z izzivi, preden so dosegli uspeh. Poiščite, kaj vašemu otroku najbolj ustreza, in mu omogočite, da zasije v svojem edinstvenem sijaju.

  •  
  • Simone Biles – Ameriška gimnastičarka, ki je osvojila več olimpijskih medalj, je javno spregovorila o svoji diagnozi ADHD in kako je vplivala na njeno življenje in kariero.
  •  
  • Michael Phelps – Ameriški plavalec, najuspešnejši olimpijski športnik vseh časov, je tudi govoril o svoji diagnozi ADHD in kako je upravljal s tem vplivom v svojem življenju.
  •  
  • Justin Timberlake – Ameriški pevec, igralec in producent, je povedal, da ima ADHD in kako je to vplivalo na njegovo delo in ustvarjalni proces.
  •  
  • Sir Richard Branson – Ustanovitelj skupine Virgin, poslovnež in filantrop, je govoril o tem, kako je njegova diagnoza ADHD vplivala na njegovo življenje in poslovno pot.
  •  
Verified by MonsterInsights