Politika piškotkov

Piškotki

Tehnologije, kot so piškotki (https://www.aboutcookies.org), uporabljamo za prilagajanje vsebine in oglaševanja, za zagotavljanje funkcij družbenih medijev in za analizo prometa na spletnem mestu.

Kaj so piškotki?

Piškotek je majhna datoteka, ki zahteva dovoljenje za namestitev na trdi disk vašega računalnika. Ko se strinjate, je datoteka dodana, piškotek pa pomaga analizirati spletni promet ali vas obvesti, ko obiščete določeno spletno mesto. Piškotki omogočajo spletnim aplikacijam, da se odzovejo na vas kot posameznika. Spletna aplikacija lahko svoje delovanje prilagodi vašim potrebam, všečkom in nevšečkom, tako da zbira in si zapomni informacije o vaših preferencah.

Kako uporabljamo piškotke?

Piškotke dnevnika prometa uporabljamo za ugotavljanje, katere strani se uporabljajo. To nam pomaga analizirati podatke o prometu spletnih strani in izboljšati naše spletno mesto, da ga prilagodimo potrebam strank. Te informacije uporabljamo le za namene statistične analize, nato pa se podatki odstranijo iz sistema. Na splošno nam piškotki pomagajo zagotoviti boljšo spletno stran, saj nam omogočajo spremljanje, katere strani se vam zdijo uporabne in katere ne. Piškotek nam ne omogoča dostopa do vašega računalnika ali kakršnih koli informacij o vas, razen podatkov, ki jih želite deliti z nami. Piškotke lahko sprejmete ali zavrnete.

Če pustite komentar na našem spletnem mestu, se lahko odločite za shranjevanje vašega imena, e-poštnega naslova in spletnega mesta v piškotkih. To je za vaše udobje, tako da vam ni treba znova vnašati svojih podatkov, ko pustite nov komentar. Ti piškotki bodo trajali eno leto.

Če obiščete našo prijavno stran, bomo nastavili začasni piškotek, da ugotovimo, ali vaš brskalnik sprejema piškotke. Ta piškotek ne vsebuje osebnih podatkov in se zavrže, ko zaprete brskalnik.

Ko se prijavite, bomo nastavili tudi več piškotkov, da shranimo vaše podatke za prijavo in vaše izbire prikaza na zaslonu. Piškotki za prijavo trajajo dva dni, piškotki z možnostmi zaslona pa eno leto. Če izberete »Zapomni si me«, bo vaša prijava vztrajala dva tedna. Če se odjavite iz svojega računa, bodo prijavni piškotki odstranjeni.

Verified by MonsterInsights